BDSM-Uppsala

BDSM-Uppsala är en klubb som verkar för att öka kunskapen om BDSM och för att ge intresserade möjlighet att leva ut sina fantasier. Klubben arrangerar fester, kurser/workshops och träffar för likasinnade.

Klubben startades nyåret 2009 av 10 stycken personer som har ett stort intresse för BDSM och som ville ge Uppsala en plats på kartan i den svenska BDSM-världen. Vårt fokus utöver att öka kunskapen om BDSM är att anordna fester där vi lägger största vikten på att ge besökarna alla möjligheter till utlevnad.

Vi välkomnar naturligtvis alla läggningar. I vår värld ligger inte könstillhörighet eller sexuell läggning i fokus. Hos oss är BDSM och människan i fokus.

Klubbkort

För deltagande på våra fester så krävs det att man innehar vårt klubbkort (såvida annat inte anges i festbeskrivningen). Kortet kostar 100 kronor i engångsavgift och berättigar för närvarande till följande:

  • Tillträde till våra fester mot festavgift.
  • 50 kronor i rabatt på de av våra egna aktiviteter (kurser, workshops etc.) som ej kräver klubbkort och kostar 150 kronor eller mer.
  • Speciella villkor i diverse butiker.

Klubbkortet är personligt, och kan ej överlåtas.

Ansök om klubbkort

Design av logotyp och bilder: www.mossnilsson.com